Sercan gol orucunu bozdu

11 March 2010 | Yorum Yok | Spor Haberleri

Sercan gol orucunu bozdu

Turkcell Süper Lig’in ilk iki haftasında iki gol atan Sercan, daha sonra derin bir sessizliğe büründü.

Sakatlıklar yüzünden zaman zaman forma giyme şansı da bulamayan Sercan, ligde bin 862 dakika rakip fileleri havalandıramadı.

Sakatlığı geçtikten sonra takımda yer almaya başlayan genç yıldız, gol atamasa da asistleri ve hücumdaki etkinliğiyle takımına faydalı oldu.

Ligin ilk haftasında Kasımpaşa filelerini havalandıran Sercan, suskunluğunu yine Kasımpaşaspor maçıyla bozdu.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen ve dün oynanan maçta 43. dakikada takımının ikinci golünü atan yıldız golcü, ligdeki üçüncü golünü kaydetmiş oldu.

Haberin Orijinal Linki: http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=293014&tarih=11.03.2010&Categoryid=5

Yorum Yap Bu haber toplam 8 kez okundu, 1 kişi haberi bugün okundu.

Yorum yap