Uzak Diyarlar ekibi Gölbaşı’nda

8 July 2010 | 1 Yorum | Yerel Haberler

Uzak Diyarlar ekibi Gölbaşı’nda

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT)’na bağlı TRT GAP televizyonu, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine bağlı Savran Köyünde süren “Uzak Diyarlar” programının çekimlerini tamamladı. Köyün tanıtımına katkı yapması beklenen çekimlerde S köyü bütün güzellikleri ile ekranlara taşınacak.

TRT GAP Diyarbakır Bölge Müdürlüğü televizyonu tarafından hazırlanan, ‘Uzak Diyarlar’ isimli programda, Anadolu’nun renkli köyleri, farklı özellikleri, gelenek ve görenekleri anlatılıyor.

Farklı özellikleri ile ön plana çıkmış köyler ve bu köylerde yaşayan insanların hikâyelerini ekrana taşıyan programda, köylerde geçmişte yaşananlar ve günümüze yansımaları ayrıntılı bir şekilde yer alıyor.

Sunucu Mehmet Şelli’in yaptığı, yönetmenliğini Barış Üzal ve Neşe Kaya’nın üstlendiği ‘Uzak Diyarlar’ programı, TRT Gap ekranlarında Çarşamba günleri 11.30′da yayınlanıyor.

Savrani köyünde çekimleri tamamlanan programın, önümüzdeki günlerde yayınlanacağı bildirildi.

(Yamanhaber)

Yorum Yap Bu haber toplam 83 kez okundu, 1 kişi haberi bugün okundu.
Follow Discussion

Bir Yorum : “Uzak Diyarlar ekibi Gölbaşı’nda”

  1. sezer emeröz Says:

    trt gab in yapmis oldugu uzak diyar programina cok tesekür ediyorum sav ran köyüne giden ilkn telivizyon ekibi olarak sizlerden ricam ve arzum görün tülerin tekrarlan masi tam 11 yildir köyümü görmedim cok özledim herkesi ve köyümü

Yorum yap